Елиза Кралева, ПСК “Черно море”: Искам да ставам все по-добра!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Мотивацията ми за всяка тренировка е съпроводена от желанието да ставам все по-добра. В мечтите си стигам дотам – един ден да представя България на шампионат на планетата, вълнува се Елиза Кралева. Талантливата състезателка на плувния шампион на България – ПСК “Черно море”, се готви под ръководството на главния треньор в клуба Никола Петров.

“Най-важните съвети, които получавам от своя треньор, са винаги да бъда концентрирана и бърза”, споделя Елиза. Гордее се изключително много, че е част от отбора на най-успешните плувци в България. В момента тренира заедно със съотборниците си за предстоящото държавно първенство.

Ученичката във Варненската търговска гимназия е омагьосана от плуването, още когато е на 7 г. За първи път на басейна я води нейната майка, когато попада при първата си треньорка Меглена Николова. Обича я безкрайно силно и й винаги ще й бъде благодарна за безценните съвети, които й е давала.

Елиза плува кроул и бътерфлай, а на последното държавно във Варна 14-годишната чаровница печели златен медал на 100 м свободен стил. Заедно със съотборничките си завоюва шампионска титла в щафетата 4×200м свободен стил. На същото състезание получава и два сребърни медала, отново на щафети.

Елиза Кралева признава, че не среща проблеми при съчетаването на учението и тренировките на басейна.

Любимите й плувкини са Бояна Кирчева и Федерика Пелегрини, за които споделя, че са колкото слънчеви и красиви, толкова и успешни в плуването.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close