Дни на кариерата предстоят на 20 октомври във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

На 20 октомври, четвъртък, стартира специализираният кариерен форум Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг за гр. Варна. Форумът ежегодно посреща над 100 компании изложители и очаква близо 2 500 посетители в 4 града и виртуално. 28 са компаниите във Варна, които ще дадат шанс на младите хора да се запознаят с пазара на труда и да открият своята нова/първа работа. Интересът от страна на компаниите към събитието в гр. Варна тази година е голям – капацитетът на залата за изложители в хотел Rosslyn Dimyat е пълен.

Форумът дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Традиционно събитието е пресечна точка на бизнеса и младите хора в страната. За посетителите едно от най-големите и значими предимства на кариерните форуми е, че дават възможност да се срещнат на живо с представители на бизнеса, да намерят своето бъдещо работно място, да се ориентират на пазара на труда у нас и да получат съвети за успешната си професионална реализация.

Откриването на варненският форум ще се състои на 20 октомври в 10 часа в Хотел Rosslyn Dimyat. За официалният старт са поканени да присъстват представители на Община Варна и на Областна администрация Варна.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Сребърен спонсор на събитието е LDC. Бронзови спонсори са Infineon Technologies, Blankfactor, Tick42 и Accenture.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close