Детската красота и талант от Варна покориха Созополската сцена!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Деца от цяла България се събраха на сцената на Амфитеатъра в Созопол за 19-тото издание на Националния конкурс “Малка Мис и Малък Мистър, Мис Тийн и Мистър Тийн България 2021 и 9-тия Арт фестивал “New Stars“ България 2021.

Организатор на конкурса бе Агенция “Интерсаунд” с президент Ирина Папазова. От цялата страна малките претенденти се включиха да покажат своята артистичност и талант.

Те се представиха в три тура: Откриване в униформата на конкурса със своебразен танц, представяне в народни носии от родния им край и вълнуващо дефиле в бални рокли и костюми като истински принцове и принцеси.

По време на подготовката за конкурса децата участваха в съпътстващи събития: Парад на градовете, Весел карнавал , Арт фестивал “New Stars“-полуфинал. Най-добрите таланти се включиха във финалното шоу.

От името на Общинското ръководство на Община Созопол приветствие към участниците поднесе г-жа Мария Вълчева. Водещи на конкурса бяха Яна Печева – Мис Тийн България 2019 и Йордан Папазов. Журито се състоеше от регионални директори и специалисти. По традиция имаше и Детско звездно жури – деца, спечелили титли от минали издания на конкурса и международни конкурси, които всяка година идват, за да подкрепят новите участници: Никол Проданова, Християна Илиева, Сияна Обретенова, Божана Атанасова и Мария Симова от гр.Варна.

Те представиха свои изпълнения – песни и танци като поздрав за зрителите и участниците. Варна се представи безапелационно по най-добрия начин и се завърна с много награди и титли. За подготовката им се погрижиха Школа за деца модели и таланти “Старс Академи”.

Адмирации за нашите победители!

Анджела Боева – Малка Мис България 2021г мини и Сребърен медал за талант. Алис Дерхачериян – Малка Мис България 2021г литъл, Златен медал за талант. Хрисиана Иванова – Мис Тийн България 2021г пре-тийн, Златен медал за талант. Калина Великова – Мис Тийн България 2021г Златен медал за талант.

Валентин Ламбрев – Мистър Тийн България 2021г Сребърен медал за талант.

Победителите получиха правото да представят България в международни форуми за красота и таланти на световно ниво. Конкурсът премина при затворени врати със спазване на необходимите противоепидемични мерки и без струпване на големи групи хора, с пропускателен режим .

Децата си тръгнаха от Созопол с прекрасни спомени, много нови приятели и сърца, изпълнени с възторг! През 2022 година предстои юбилейното 20-то издание на Конкурса.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close