Ден на отворените врати в НУИ “Добри Христов” – Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Ден на отворени врати на Националното училище по изкуствата “Добри Христов” – Варна, ще отговори на интереса на талантливите деца, които през идващата учебна година ще бъдат в V и VIII клас, и на техните родители.

На 4 юни, събота, преподавателите в училището ще осигурят интерактивни демонстрации на специалностите, които ще се изучават от пети и осми клас през учебната 2022-2023 г.

Едновременно с това, желаещите да кандидатстват ще могат да се запознаят с елементите на приемните изпити за различните специалности.

Ще бъде представен и графикът на дейностите по кампанията за прием, която ще се проведе през месеците юни и юли.

Специалностите, които ще бъдат представени в областта на визуалните изкуства, са “Изобразително изкуство” за V клас и “Изящни изкуства” и “Рекламна графика” за VIII клас. Музикантските специалности са “Контрабас”, “Тромпет”, “Цугтромбон” и “Валдхорна” за V клас, както и “Класическо пеене” и “Поп и джаз пеене” за VIII клас.

Денят на отворени врати на 4 юни започва в 10:00 ч.

Учителите и ръководството на училището очакват с нетърпение да се запознаят с младите таланти на Варна, които искат да станат част от артистичната общност на НУИ “Добри Христов”.

Подробности и новини търсете на Фейсбук страницата на НУИ “Добри Христов”: https://www.facebook.com/nui.varna

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close