Големият Орлин Горанов: На младите не им е лесно! Живеят в несигурно време, но това е жокер!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

“Дали аз намерих своята първа работа или тя ме намери, сами преценете! Бях на 10 години и безгрижно си пеех в хор “Бодра смяна”.

Тогава дойде предложение от Софийската опера да участваме в техни постановки и за имах щастието да стъпя на сцената на тази възраст. Участвах в пет постановки и това бяха моите първи заработени парички. 2,50 лв.! Знаете ли колко много бяха. Бозичката струваше 6 ст., баничката – 12 ст. Представяте си какъв богаташ съм бил.

Израстнал съм в семейството на доктор на биологическите науки, завеждащ катедра “Генетика”. Обожавах биологията и медицината, но съдбата си знае работата. С годините оцених, че изкуството има тази велика магична сила, че ако лекарите лекуват телата, ние се опитваме да лекуваме душите на хората. Благодаря на съдбата, че ме избра и до ден днешен търся коя вратичка още не съм отворил в това, което правя, за да го допълня.

С две думи – на младите не им е лесно, ако си говорим честно. Живеят в едно неясно и несигурно време. Това от една страна е жокер. Защото ако сега се справят със ситуациите, ще успеят да се справят с всичко. Затова призовавам: Не спирайте да търсите възможности и да реализирате мечти!

Радвайте се на живота и имайте убеждението, че той е прекрасен!”

Това сподели при гостуването си в морската столица очарователната Мария Силвестър. Тя бе един от посланиците на Националната кампания #Първа работа, която събра много гости в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна.

Орлин Горанов се превъплъти в ролята на Алексанър и прочете неговото есе.

Повече вижте във видеото!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close