Георги Дачев, група Do Sho: Обичам да запомням дори и лошите неща с нещо хубаво!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Фронтменът на каварненската рок група Do Sho е първият музикант, който даде интервю за предаването Джем сешън в ефира на Радио Варна за 2022 г. В него музикантът разказва за успехите през миналата година, за незабравимите срещи с публиката, за фестивала Българево Rocks, който ще организират и през тази година, както и за новата музика, с която ще зарадват своите почитатели.

Какви спомени ти остави 2021г.? С какво ще я запомниш?

Обичам да запомням дори и лошите неща с нещо хубаво. 2020г. и  2021г. не бяха от най-хубавите ми години, но аз си спомням, че свирих със страхотни хора, на страхотни хора, на страхотни места и на няколко по-големи фестивала. За мен това беше стъпка напред, тъй като нашата банда тепърва изгрява и всяка сцена ни е ценна. Ще запомня 2021г. с най-хубавите неща: с приятелите, които бяха с мен по пътя, както и с умножаващите се фенове, които срещнахме, и с които си комуникираме до ден днешен и очакват  следващите ни изяви.

През 2021г. организирахте за пореден път Българево Рок Фест, дори го направихте в три дни. Ще го организирате ли и през тази година?

Искам да поканя повече хора да се присъединят, като публика, защото миналата година ние наистина надскочихме себе си и ще продължим да го правим и тази година. Българево Рок Фест се превръща в една традиция, която привлича все повече и повече приятели и ще се развива още (…) Много хубаво впечатление ми направи фестивала миналата година. Надявам се през тази да дойдат повече хора.

Отново ли ще бъде през август?

Да. Все още не мога да кажа датите, но мисля, че ще бъде в началото на август, и се надявам да привлечем много повече публика, отколкото миналата година.

Какво да очакваме от група Do Sho през тази година?

Съвсем скоро ще излезе тийзърът към новото парче. Имаме почти три готови песни, които ще представим съвсем скоро. Самите ние нямаме търпение, защото поради усилената работа през лятото, нямахме време да помислим за новите неща, но никога идеята не е приключвала. Тепърва трябва да творим, така че три нови парчета ви обещаваме до лятото.

Кога е следващото ви гостуване във Варна?

14 януари е датата, на която ще  направим едно тротоарно шоу на ул. Петър Берон 1. Каня всички, които харесват нашата музика, а и тези, които не са я чували, да се присъединят на отсрещния тротоар, да си вземат нещо за пиене и да се забавляват през януарския ден. Началният час е 18 часа.

Пожелавам много здраве на теб и на останалите музиканти от групата, творческо вдъхновение и да успеете да осъществите всичко, което сте набелязали през тази година!

Благодаря! А на вас –  усмивки, здраве, още усмивки и почитатели!

Автор: Милица Панайотова

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close