Галя Щърбева се среща с ученици във Варненската морска гимназия „Св. Николай Чудотворец“

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Галя Щърбева, един от най-популярните телевизионни журналисти у нас, ще се срещне с ученици от Варненската морска гимназия „Св. Николай Чудотворец“ на 22 февруари. Тема на разговора ще са фалшивите новини и проблемите, произтичащи от тях.

Събитието е поредна среща на популярен автор във варненско училище, организирана от „АртПойнт“. В края на миналата година Захари Карабашлиев се срещна с ученици в СУ за ХНИ „Константин Преславски“ – Варна и СУЕО „Ал. С. Пушкин“ – Варна , а през януари Мария Лалева посети Международен френски лицей – Варна.

Събитието с Галя Щърбева в морската гимназия ще е закрито за външни посетители, но вечерта на същия ден тя ще представи своята книга-пътеводител „Да хванеш гората“. Красивото издание събира 30 от вълнуващите истории на едноименното предаване и дава интересни идеи за пътувания и приключения.
На представянето във Варна популярната журналистка ще сподели неразказани истории, останали извън екрана и извън кориците на книгата, тайни от кухнята на предаването и какво се случва днес с някои от неговите герои.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close