Възпитаници на ОДК надникнаха зад кулисите на клубната сцена с Камен Воденичаров, Надежда Петрова и Дидо от Deep Zone

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Възпитаници на вокален ансамбъл “Звездни струни” при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, надникнаха зад кулисите на клубната сцена с Камен Воденичаров, Надежда Петрова и Дидо от Deep Zone.

Какви качества са необходими, за да станеш успешен изпълнител? Отговор на този и редица други въпроси, получиха от звездите младите надежди на ОДК. Учениците на Георги Кючуков, познат с артистичния си псевдоним Mr.Vog, питаха също за бъдещите проекти, трансформациите в Deep Zone, соловата кариера на Надя и др. Разбира се, имаше време и за автографи и снимки за спомен. Младите таланти проследиха на живо, как протича подготовката за клубното участие и се заредиха с много положителни емоции.

Събитието с популярните личности бе в рамките на проект “Вдъхновяващи срещи”, който ОДК стартира още през учебната 2018/2019 г. До този момент повече от 60 големи имена от културния и обществен живот са били участници в него. В резултат на срещите и продължаващата работа след тях, възпитаници на народен хор “Българче” пяха заедно с Нина Николина и Русенската филхармония в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Детски хор “Добри Христов” взе участие в грандиозен концерт на Деси Добрева в Летния театър на морската столица. Ученици на ОДК са се срещали също с Васил Найденов, Йордан Караджов от група “Сигнал” и мн. др.

Ще има ли продължение срещата между вокален ансамбъл “Звездни струни” и Deep Zone, предстои да разберем.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close