Във Варна се проведе националният конкурс за красота Мис и Мистър Български Топ лица – 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

В навечерието на коледните празници в “Масаро бар” се проведе националния конкурс за красота Мис и Мистър Български Топ лица – 2023, съобщиха организаторите на конкурса “Идея прима”, в който  Yout Street е медиен партньор.

Стели Димитрова и Илиян Илиев спечелиха престижната титла. Конкурсът стартира с ефектната масовка “Картоиграчът и Красавиците” .

Мъжете модели бяха дегизирани в каубойски блейзери и реквизити в стил Дивия Запад, аплодирани бурно от многобройната публика, а участничките дефилираха по бански костюми и напомниха на публиката за отминалото лято.

Във втория кръг на конкурса кандидатите за титлата бяха представени в официални облекла, а в третото си излизане всеки от тях представи своят талант. Това е запазената марка на конкурса.

Шоуто се явява като финал на големия национален тур на национална модна агенция “Идея Прима”, която има актуалните позиции в около 40 града и курортни комплекси в България. Модератор и конферанс на пърформанса бе популярният шоумен и собственик на агенцията – Димитър Увалиев. В кулминацията на конкурса се появи и Дядо Коледа, който със саксофон в ръка поздрави гостите на събитието в Masaro bar.

За поредна година основни медия партньори на модното шоу бяха Сайтът и Yout Street.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close