Във Варна избраха Мис и Мистър “Св. Валентин”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Новите Мис и Мистър “Св. Валентин” станаха красивата русенка Светлозара Димитрова и атрактивния модел и фотограф от Бургас Али Алиев. Събитието се проведе на 14 февруари в популярно заведение в морската столица, съобщиха организаторите.

Традиционният конкурс за красота и талант се организира за 26-та поредна година от Национална модна агенция “Идея Прима”. Тази година впечатление направи новата зрелищна масовка, в която участничките в конкурса дефилираха по бански костюми, докато кандидатите за мистър влязоха в ролята на картоиграчи и гангстери от 60-те години на миналия век.

Артистичните етюди са запазена марка на всяко събитие, организирано от агенцията. Освен в класическите турове с официални облекла и бански костюми, кандидатите за титлата Мис и Мистър “Свети Валентин” впечатлиха многобройната публика и жури с модерни танцови и фолклорни изпълнения и кавъри на популярни песни.

След три оспорвани кръга – дефиле с бански костюми, официални облекла и задължителното представяне на талант, журито от представители на местния бизнес и шоу елит, начело с PR експертът Десо Димитров отличиха най-добрите с парични и предметни награди. Водещ на събитието по традиция бе фронтменът на агенцията Димитър Увалиев, който отново се представи блестящо.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close