Всички места по държавна поръчка в Икономически университет – Варна са запълнени

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически университет – Варна. Кандидатстващите за учебната 2021/2022 година във висшето училище са значително повече от определените места. Засилен интерес към предлаганата образователна услуга е регистриран още по време на ранния прием, когато са заети 72% от квотата за държавна поръчка в образователно-квалификационна степен (ОКС)”бакалавър“.

Най-желаните специалности на ранен прием са: “Дигитални медии и ПР“, “Логистика“, “Счетоводство и финанси“, “Финанси“, “Маркетинг“ и  “Стокознание и митническа дейност“. При основния прием сред най-желаните специалности са  “Счетоводство и одит“, “Международни икономически отношения“, “Мениджмънт“, “Бизнес икономика“. В дистанционна форма на обучение най-търсени са специалностите “Индустриален бизнес и предприемачество“ и “Счетоводство и одит“. Сериозен интерес има и към специалностите с преподаване на английски език “Международен бизнес“ и “Бизнес и мениджмънт“.

За най-предпочитаните специалности се конкурираха по повече от 10 – 15 кандидат-студенти за едно място, като минималният бал е над 22 (при 24 максимален).

Ръководството на ИУ – Варна работи за максимално удовлетворяване на повишения интерес. Продължава кандидатстването и записването на кандидат-студенти за всички специалности в ОКС “бакалавър“ в платен прием, редовна и дистанционна форма на обучение.

За повече информация:

Прием в ОКС “бакалавър“:

тел. 052 830820; 0882 164 658

еmail: priem@ue-varna.bg

За подаване на документи и информация на място: зала 221

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close