Всички места по държавна поръчка в Икономически университет – Варна са запълнени

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически университет – Варна. Кандидатстващите за учебната 2022/2023 година във висшето училище са значително повече от определените места. Засилен интерес към предлаганата образователна услуга е регистриран още по време на ранния прием, когато са заети 72% от квотата за държавна поръчка в образователно-квалификационна степен (ОКС) “бакалавър“.

Най-желаните специалности на ранен прием са: “Дигитални медии и ПР“, “Счетоводство и финанси“, “Счетоводство и одит“, “Бизнес икономика“, “Информатика и компютърни науки“ и др.

При основния прием сред най-желаните специалности са: “Маркетинг“, “Финанси“, “Мениджмънт“, “Икономика и търговия“, “Стокознание и митническа дейност“ и др. В дистанционна форма на обучение най-търсени са специалностите “Индустриален бизнес и предприемачество“, “Финанси“, “Счетоводство и одит“, “Икономика и търговия“. Сериозен интерес има и към специалностите с преподаване на английски език “Бизнес и мениджмънт“ и “Международен бизнес“.

За най-предпочитаните специалности се конкурираха по повече от 10 – 15 кандидат-студенти за едно място.

Ръководството на Икономически университет – Варна работи за максимално удовлетворяване на повишения интерес. Продължава кандидатстването и записването на кандидат-студенти за всички специалности в ОКС “бакалавър“ в платен прием, редовна и дистанционна форма на обучение.

За повече информация:

Прием в ОКС “бакалавър“:

тел. 0886 672 606; 0882 164 658

еmail: priem@ue-varna.bg

За подаване на документи и информация на място: зала 221

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close