Виктор тества печени хрупкави водорасли с риба, а вие ще опитате ли?

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Виктор Бадинов е на 7 години, първокласник в ОУ „Добри Чинтулов“. От няколко месеца има YouTube канал, но с огромно желание записва видеа от 3-4 години.

Мечтае да стане програмист и да плаща данъци. Обича да решава задачи, да играе игри, да помага в готвенето и да си хапва.

Страст на чаровния малчуган е английският език, затова голяма част от видеата в канала му са на английски, което ги прави още по-забавни, за тези, с които говори на един език.

Ето и превод на видеото за онези, които се радват само на артистичното му изпълнение, без да са толкова на “ти” с английския:

“Днес ще тестваме печени хрупкави водорасли с риба. Много от вас, приятели, казват, че трябва да ги ям, защото ще се променя и ще стана мъж. Днес ще ям тази храна, не знам защо, но е най-странната, която съм виждал някога. Ок, да я ям… Ок, мисля, че няма всъщност да я ям, защото нещо мирише. (зад кадър – Ще го опиташ ли?) Не! Ок, чао, приятели и следващия път не ми изпращайте боклуци като този, защото това ще ме убие както мирише. Чао, чао!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close