Виктор Бадинов тества пица-понички

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Виктор Бадинов е на 7 години, първокласник в ОУ „Добри Чинтулов“. От няколко месеца има YouTube канал, но с огромно желание записва видеа от 3-4 години. Мечтае да стане програмист и да плаща данъци. Обича да решава задачи, да играе игри, да помага в готвенето и да си хапва. Ето какво споделя сладурът в едно от своите уникални видеа:

“Искам да ви покажа тези пица-донъти. Те са студени сега, защото ние ще ги готвим. Искам да ви покажа тези донъти, не знам защо. (глас зад кадър – С какво са?) Това е с бекон, това е със салам. Затова ДА, ние ще ги сготвим сега, защото искам да ги ям! Понички,..ммммм! Чудесно!

Това са те преди печенето!

(Плясва и са изпечени)

Какво става приятели? Днес ще тестваме пица-понички. Днес ще играя Roblox, но по-късно. Сега ще ям понички. Този е с бекон, а този е със салам. Затова ще ги опитаме, а вие натиснете бутона за последване, а приятелите ми ме обичат. Добре, натиснахте го Юхууу! Време е за ядене. Опитваме този с бекона – WOW! О, Боже! О, да! О, да! Ще му дам 7 звезди.

Добре, ще опитам и този със салама. Обичам салам. WOW! Вкусно! Не е зле. WOW! Това е чудесно. Ще му дам 8+ и 2+.

А на това ще дам 1+ (показва поничката с бекон).

Добре, приятели, аз ще ям донъта (преживяйки). Благодаря ви, приятели, за гледането. Ще се видим в следващото видео. Чао, чао!”

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close