Вики: Ние правим най-добрата храна завинаги на света!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Виктор Бадинов е на 7 години, първокласник в ОУ „Добри Чинтулов“. От няколко месеца има YouTube канал, но с огромно желание записва видеа от 3-4 години.

Мечтае да стане програмист и да плаща данъци. Обича да решава задачи, да играе игри, да помага в готвенето и да си хапва.

Страст на чаровния малчуган е английският език, затова голяма част от видеата в канала му са на английски, което ги прави още по-забавни, за тези, с които говори на един език.

Ето и превод на видеото за онези, които се радват само на артистичното му изпълнение, без да са толкова на „ти“ с английския:

“Ние правим свинско роле (свински джолан) и правим най-добрата храна завинаги на света. Ще ви кажа, че това е четка, специална четка. А това е храната, която правим. Ще слагам на храната и ще стане вкусно. Нали? Ако натиснете бутона за последване, аз ще ви дам това (сочи към джолана) да го ядете. Но, ако не натиснете бутона за последване ще дойда у вас и имам адреса ви. Затова натиснете бутона за последване и харесайте това видео от Виктор. Сега обратно към видеото. Чао, чао!”

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close