“ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ”: Тайните на вкусната лимонада

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Уникален младежки проект, реализиран от Сдружение „Пресклуб Варна“ с финансовата подкрепа на Община Варна, отвори вратите на реалното производство, услуги и бизнес за млади хора от Варна.

„Виж как се прави“ е инициатива в контекста на приоритетното за дирекция „Образование и младежки дейности“ направление „Младежко предприемачество“, чрез която млади репортери, ученици и студенти, част от екипа на младежкото информационно издание „Youth Street Varna“ се включиха при заснемането, обработката и монтажа на поредица от десет филмчета, в които по увлекателен и забавен начин се представя реалната производствена среда, разкриват се детайлно тайните на находчиви и уникални не само за Варна и областта, но и за страната бизнес идеи, представят се стъпките за постигането на вече утвърдени и успешни производства, услуги, ферми, туристически комплекси и общински предприятия.

Сътрудниците на „Youth Street Varna“ успяха да заснемат поредица от художествено-документални филми, които на езика на младите стигнат до максимален броя техни връстници с цел кариерно ориентиране.

Чрез популяризиране на поредицата сред ученици и студенти ще бъде стимулирано предприемаческото мислене на младите хора и ще бъде обогатена представата им за живота, както и възможностите пред тях в различни направления.

В този епизод на “ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ” ви разкриваме тайните на вкусната лимонада, минерална вода и други безалкохолни напитки, произведени в Търговско – производствена кооперация „Бриз“.

Благодарим на домакините за гостоприемството и любопитните факти, с които ни запознаха!

Какви са те – вижте във видеото!

Творческа обработка и монтаж: Роси и Стаси Станчеви

(Visited 8 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close