ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ: Тайната на чудните крекери!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Всеки млад човек има мечти, които иска да реализира. Дали представите му за бъдеща реализация обаче са близки до действителността? Целта на проекта „ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ“ на Сдрежуние „Пресклуб Варна“ и младежкото информационно издание „Youth Street Varna са да отвори вратите на реалното производство, услуги и бизнес.

Това, което ви покажем в този епизод от поредицата “ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ”, ще ви впечатли, защото гостуваме на място, което е образец на модерно производство.

Благодарим на нашите домакини от фирма “Савимекс”, които гостоприемно ни въведоха в магията на високотехнологичния процес, който стои зад един от най-вкусните и любими продукти с марка Савимекс.

За фирмата може да се говори дълго, тъй като тя е с 30-годишна история и традиции в производство и търговия на хранителни продукти. “Савимекс” е с водещи позиции на българския пазар и експортира в над 40 държави по света, което означава, че ако скоро сте били в Япония, е много вероятно да сте си хапвали вкусни крекери, произведени в България, без дори да подозирате.

Фабриката, която се намира в Добрич, е оборудвана с най-модерни линии за производство на снаксове, макаронени и хлебни изделия, които ще откриете във всички големи търговски вериги не само в България и Европа, а и в Северна Америка, Близкия изток и Азия.

Заводът се модернизирана ежегодно и разполага с голяма фотоволтаична покривна централа, която поема нуждите на производството през светлата част на денонощието.

Каква е магията на вкусните крекери ще научите от видеото!

Този епизод от поредицата ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ се реализира с финансовото съдействие на Община Варна.

Творческа обработка и монтаж – Роси и Стаси Станчеви

(Visited 8 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close