“ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ”: Люта ферма, превърната в туристическа атракция!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Уникален младежки проект, реализиран от Сдружение „Пресклуб Варна“, отвори вратите на реалното производство, услуги и бизнес за млади хора от Варна.

„Виж как се прави“ е инициатива в контекста на приоритетното за дирекция „Образование и младежки дейности“ направление „Младежко предприемачество“, чрез която млади репортери, ученици и студенти, част от екипа на младежкото информационно издание „Youth Street Varna“, се включиха при заснемането, обработката и монтажа на поредица от десет филма, в които по увлекателен и забавен начин се представя реалната производствена среда, разкриват се детайлно тайните на находчиви и уникални не само за Варна и областта, но и за страната бизнес идеи, представят се стъпките за постигането на вече утвърдени и успешни производства, ферми, туристически комплекси и общински предприятия.

В този епизод заедно с младежите от Фондация “Радост за нашите деца” гостуваме на Първата люта ферма в България, която се намира близо до Варна.

Нашите любезни домакини ни посрещат сърдечно в дома си, превърнат в туристическа атракция, въвеждат ни в света на своя бизнес и ползите от нетипичния продукт, който стой в основата му – лютата чушка.

Повече вижте във видеото!

Този епизод се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция “Образование и младежки дейности”. Творческа обработка и монтаж: Роси и Стаси Станчеви

(Visited 17 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close