ВА “Бънджи сингърс” радват днес приятели и почитатели със спектакъла “Магията на Коледа”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Една от най-популярните и обичани варненски вокални формации днес ще зарадват приятели и почитатели с Коледен концерт- спектакъл “Магията на Коледа”.

Талантливите изпълнители можете да видите от 17:00 часа на сцената на НЧ”Отец Паисий”, а билети може да закупите от студиото на Бънджи Сингърс на място в НЧ”Отец Паисий” преди спектакъла.

Детска вокална формация „БънджиСингърс” е създадена през 1999 година. С децата работят художествен екип от ръководители Тома Езекиев, Мариянка Езекиева, Радина Езекиева, Дарина Христова.

Приемът на децата става с предварително прослушване, а репетициите и подготовката се осъществява в студио, оборудвано с професионална техника.

Във формацията има четири възрастови групи:

  • Подготвителна  група – от 3 до7 години
  • Малка група-от 7 до 12 години
  • Голяма група –от 12 до 18 години
  • След 18 години

Репертоарът е изключително разнообразен и включва детски песни, популярна и естрадна музика на български и чужди изпълнители, модернизиран фолклор. Със своето творчество за развитието на групата са допринесли: композитораНелко Коларов, текстописците  Цветелина Николова и актрисата Вера Стойкова, авторите на аранжименти Илиян Илиев, Стоян Стоянов, Йордан Данев и Петър Песев., дизайнерите Женя Димчева и Миро.

Многобройни са концертните участия на формация „Бънджи сингърс”, която има много записи и телевизионни предавания в местни и национални радиа и телевизии. Традиционно се представя с програми в курортните комплекси по Черноморието. Формацията има множество престижни награди от национални и международни конкурси.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close