ВА “Бънджи сингърс” посвети “Магията на Коледа” на прекрасната Деяна, покосена от коварна болест

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

С уникален спектакъл “Магията на Коледа” невероятните “Бънджи сингърс” зарадваха своите приятели и почитатели на 11 декември във Варна. Концертите на формацията в навечерието на Рождество освен празник за емоциите и душата, винаги са заредени с дълбоко човешко желание и кауза да помагат.

Ето на какво са посветили тази година своята Коледна магия талантливите и даровити изпълнители от школата на Мариянка, Тома и Радина Езекиеви:

“Скъпи приятели, по традиция в навечерието на най-светлият християнски празник-Рождество Христово, ние от Вокална академия “Бънджи Сингърс” подкрепяме една кауза и подаваме ръка на човек в нужда.

Тази година нашата кауза е Деяна. Силно вярваме, че с общи усилия ще помогнем на Деяна да се върне към живота!

Деяна Бъчварова е едва на 20 години. Тя е умно, красиво и добро момиче, което никога не е имало здравословни проблеми до 19-тата си година. Здравето на Диди внезапно се влошава, вследствие на кръвоизлив в мозъка. Днес тя лежи в МБАЛ „Пирогов“, неподвижна от 7 месеца, но бореща се за живота си!

Надежда за успешна възстановителна програма дават от болничен комплекс „Медипол Мега“, Турция. Офертата им е за 4-6 месеца интензивна рехабилитация.

Стойността на лечението ще е между 225 – 300 000 евро в зависимост от продължителността и броя процедури. Средно на ден терапията възлиза на 2000 евро.

Тази сума е непосилна за семейството ѝ.

Нашата кампания за събиране на средства за Диди ще стартира на 11.12.2022 на Коледният ни концерт-спектакъл “Магията на времето”и ще завърши на 17.12.2022 на нашият концерт в избиране “Певец на годината 2022” на Вокална академият “Бънджи Сингърс” в 14:00 часа в Мода бар .

В края на концерта ще бъде съобщено каква е сумата която сме успели да съберем. Тя ще ще бъде преведена по банков път.

Ние и семейството на Деяна вярваме, че с помощта на хората с големи сърца ще успеем да съберем средствата за Деяна и ще и дадем кураж да се пребори за живота!”, съобщават от формацията.

Нека им помогнем в тази кауза! Повече информация ще откриете ТУК!

Част от прекрасните изпълнения по време на концерта “Магията на Коледа” ще откриете на страницата на ВА “Бънджи сингърс” във фейсбук.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close