Варненски таланти отново с награди!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Варненски таланти отново с награди! Този път от изключително силния конкурс “Дунавски звезди” – Силистра и при много голяма конкуренция, Кристалена Стоянова е с Наградата на кмета и парична награда от фирма “Кавас”! С трета награда са Ивайла Иванова, Бриана Петрова и Мартина Господинова! Денислава Хаджиденева е Дипломант със шеста награда!

На 11 септември беше и премиерата на авторската песен на Ивайла Иванова по музика на Светослав Лобушки “Песента на кръвта” и видеоклип върху песента, който Ивайла получи като награда от предишното издание на конкурса, изработен от Melody studio!, сподели вокалният педагог на младите зведи Мила Маврова в профила си във фейсбук.

Приключи Третото издание на Национален конкурс Дунавски звезди – Конкурс за млади изпълнители на популярни песни! Прибрахме се отнесли със себе си част от красивият град Силистра и безброй усмивки! Три дни изпълнени с радост от срещи с приятели и много музика. Мартина Господинова успя да се класира трета в групата си благодарение на прецизната подготовка на уникалната Мила Маврова, коменвтира майката на Мартина Сиси Господинова.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close