Варненският рапър Атанас Колев стана доктор

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

“Странно е, знам… Но вече официално може да ми викате и доктор Колев“ – така популярният рапър Атанас Колев, когото познаваме със сценичното му име Наско, съобщи на феновете си, че е взел дипломата си за висше образование. За това се похвали и със снимка в социалните мрежи, на която държи свидетелството си за завършено обучение в Медицинския университет във Варна.

“Задължиха ме да кача снимките, извинявайте“, пошегува се още той под кадъра, на който като дипломиран възпитаник е облечен с червена тога и абсолвентска черна шапка – официалните академични емблеми, които традиционно се свързват с успешното финализиране на образованието.

От своя страна почитателите му веднага започнаха да се надпреварват с поздравленията в коментарите. “Честито, докторе!“, написаха някои от тях. Не липсваха обаче и недоволни, които не скриха възмущението си от това човек на шоубизнеса да може едновременно да се занимава и с професия, от която могат да зависят човешки животи. “Щом Атанас Колев може да се дипломира, тогава и Луна Йорданова наистина може да стане президент“, гласяха някои от недоброжелателните изказвания на критиците му.

Дипломата му идва след като тази година той издаде дебютния си рап албум, а междувременно се стажуваше в няколко варненски болници, сред които “Света Марина“.

“Идеята ми е за специализация е гинекологията.

Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме – те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, беше споделил преди време Наско.

Източник: Varna24.bg

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close