Броени дни остават до началото на Сезон 5 на E-Fest – Трансформацията

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Броени дни остават до началото на Сезон 5 на E-Fest – Трансформацията.

Защо Трансформацията?

За първи път тази година конкурсът, който започна преди 3 години онлайн, ще се проведе в две части – I част онлайн от 1 до 31 март и II част във Варна на 4 и 5 август на сцена “Раковина” в Морската градина, където журито ще присъди наградите на най-добрите.

Кой може да участва?

Конкурсът е за певци (народно и поп пеене) и автори на нова българска музика. Могат да участват индивидуални изпълнители и групи.

Как се участва?

Подава се заявка през сайта www.myfestivals.bg и се изпраща видео с изпълнение на участника.

Кой оценява?

В журито тази година са популярната певица, продуцентка и перкусионистка Елица Тодорова, младата надежда на “Пайнер” Здравко Мандаджиев и победителят в Сезон 6 на “Гласът на България” Атанас Кателиев. След онлайн селекцията журито ще допусне най-добрите до финалния кръг на живо във Варна.

Какви награди се раздават?

Тази година наградният фонд е на стойност 10 000 лева във вид на парични премии и предметни награди – професионален микрофон, аудио запис, видео клип, уикенд за двама в хотели партньори, умна раница от СмартБаг.бг, натурални продукти и парфюми на световно известни марки, медали и грамоти.

Кои са партньорите на E-Fest?

Партньори на E-Fest в Сезон 5 са: audiowizz.store – магазин за професионална аудио техника, Pixelor – първото студио за виртуална продукция в Пловдив, Unisound Records – звукозаписно студио на композитора и аранжор Петър Песев, toprentacar.bg – национална компания за коли под наем, smartbag.bg – светът на умните раници, vassy.net – бутикова грижа за здраве и красота, za-teb.net – бутик за луксозна грижа, хотелите “Аква”, “Кампус 90”, “Сириус Бийч” и “ИБИС Стайлс Румър”, ОМК “Иноватор” в Хисаря, информационните сайтове thesite24.net, youthstreet.eu и diktofonmedia.com и др.

Конкурсът е под патронажа на Министерство на културата.

Подробна информация и записване:
https://myfestivals.bg/festivals/onlayn-festival/

(Visited 19 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close