Безплатен курс за личностно развитие дава възможност на младежи от Варна да разгърнат пълния си потенциал

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

 Този април във Варна стартира серия от обучения за младежи под надслов “Развиване на умения за успех”. 

Въпреки че тийнейджърските години са период на интензивно развитие и откриване, много младежи излизат от училище и навлизат в живота на възрастни, без напълно да познават себе си, своите ценности и възможности. Това често води до лутане в избора на образование и кариера, пропуснати възможности и изгубен потенциал. 

Целта на този проект е да помогне на младежите да разберат себе си, да се научат да си поставят значими цели и да планират осъзнато своето бъдещо развитие.

 Обученията ще бъдат напълно безплатни за всички избрани младежи на възраст 15-25 години. Те ще се водят от сертифицирани коуч-треньори и психолози и са част от специализиран модул за личностно развитие в следните теми: себепознание, откриване на силните и слабите страни, основни ценности, повишаване на самочувствието, целеполагане и вземане на решения, умения за учене, изграждане на положителни навици и автентичност.

 Тези обучения са част от по-дългосрочен проект, насочен към развитие на младежкия потенциал в три основни направления: Личностно развитие, Професионално развитие и (Социално) предприемачество. Следващите два модула са планирани за септември и декември тази година. 

 Проектът се реализира от Фондация “Оренда” в партньорство с асоциация Challedu (Гърция) и е финансиран от програма Еразъм+. Една от значимите крайни цели на проекта е създаване на дигитална платформа, която да дава възможност на младежи от цяла България да получават полезна и практическа информация в посочените 3 направления.

Краен срок за кандидатстване за участие в проекта е 5 април чрез попълване на предоставения формуляр: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQTw5io7gzYE3P76PjagdbO_gcLPYY-zbeM9aeu2Xy3AU-iw/viewform?usp=sf_link

 За повече информация за проекта и предстоящите дейности, може да следите Фейсбук страницата на Фондация “Оренда”

(Visited 14 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close