Атрактивен боен спектакъл по кикбокс за подрастващи ще се проведе във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Състезанието, което е първо за кикбоксьорите ни за тази година, ще е за полупрофесионалисти (с протектори на краката от България и Украйна, но без протектор за главата) по правилата на кикбокса в стиловете Лоу кик и К1.

Общо единадесет срещи са включени във файт картата като девет от тях участват и в турнир за финансова премия в размер на 900 долара.

Две от срещите ще бъдат с демонстративен характер като бонус двубои, но с излъчване на победител. Първите пет мача ще са при по-големите, като в тях ще участват състезатели с богата визитка.

Един от бойците е Виктор Ненков от СК „Вокил“, който през 2023 г. няма нито една загубена среща и е настоящия Европейски шампион при кадети до 16г. Негов съперник ще е Тимур Туркач, който е действащ шампион на Украйна две поредни години и също е без загуба.

Организатори на събитието „Spirith of fight – I“ са Българска конфедерация по кикбокс и муай тай с председател Галин Димов и международната организация „Sikario Union“ с председател Максим Дубас.

Надпреварата в спортната зала на стадиона в жк. „Владислав Варненчик“ гр. Варна е с начало 18.00 ч. тази събота с вход свободен за зрители.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close