Арт Център “Арлекин” с букет от разкошни премиери през юни във Варна!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Букет от разкошни представления изпълва театралния афиш на Арт Център “Арлекин” през юни.

Ценителите на любителското театрално изкуство могат да се насладят на премиерите на шест спектакъла, заредени с изключителна енергия и младежка красота.

Арт – център “Арлекин”: Емблема на детско-юношеското театрално изкуство във Варна! (ВИДЕО И СНИМКИ)

Всички спектакли ще бъдат представени на сцената на НЧ “Отец Паисий” – Варна, където на 14 юни от 19.00 часа ще бъде премиерата на “Дългоноско”, на 19 юни от 19.00 часа- “В нажежения мрак”, на 22 юни от 11.00 часа – “Малкият мук” и “Грозното патенце”, на 22 юни от 18.00 часа – “Красива птичка с цвят зелен” и на 26 юни от 19.00 часа – “Карнавал”.

Арт Център “Арлекин” е създаден през 1998г за работа с деца и младежи на възраст от 4 до 19г, а от 2016г – и с младежи над 19г. Дейността е съсредоточена в сферата на обучението на млади таланти в областта на сценичните изкуства и развитие и популяризиране в страната и чужбина на непреходното българско изпълнителско изкуство.

Завърши Шестото издание на Театралния фестивал „Звезди на сцената“ на Арт център “Арлекин”

Школата, създадена и ръководена от лъчезарната и неуморна Таня Гунчева, е вече център с респектиращи традиции, който се развива и израства през годините, черпейки жива вода от непресъхващия извор на българското и световно изкуство, с десетки театрални, поетични и мюзикълни заглавия в 25-годишния си репертоар.

Арт център „Арлекин“ отбелязва четвърт век със спектакъла „Алиса в приказния свят“ (ВИДЕО)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close