Адреналин от Румъния се влива в спортната програма на Fun City+

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Адреналин от Румъния се влива в тазгодишното издание на най-мащабният младежки фестивал ФънСити+, който се провежда на 12 и 13 август във Варна под мотото “Презареждане…Дух…Тяло…Сетива….“.

Специално за фестивала по покана на Kangoo Клуб България, представляван от Христина Янева от Румъния със своя екип пристига Кинга Себастиен. 

Двата клуба ще осигурят над 100 чифта специални обувки за всички, които желаят да се включат в тренировките, които ще се проведат на 13 август от 10.00 до 12.00 часа на входа на Морската градина във Варна. 

На 12 и 13 август адреналинките ще имат участия и в концертите на площад “Независимост“ и сцената на площад “Антон Новак“. 

Кинга Себастиен е във фитнес индустрията повече от 25 години и е лектор в Румънската спортна федерация, сертифициран от нейния ментор Адам Хорняк, изобретател на програмата “Kangoo Power“. Кинга става треньор на KJ през 2010 година и главен изпълнителен директор в Румъния, Сърбия и Швеция. 

Тя изобретява концепцията “Fat Burning by Kinga“ през 2012 г., която постига огромен успех, като помага на стотици хора да отслабнат и да станат здрави по лесен и забавен начин. 

Ела, тренирай и се забавлявай – призовават от двата клуба.

https://www.facebook.com/KangooClubBulgaria/videos/4720920651254863

Повече за събитията в двата фестивални дни може да откриете на фейсбук страниците:

https://www.facebook.com/artfuncity
https://www.facebook.com/newsfuncity
https://www.facebook.com/SPORTFUNcity-112573857743805

Организатор на Fun City+ е Община Варна, дирекция “Образование и младежки дейности“.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close